2015/06/17

Strandhäng

Är lite efter med uppdateringen nu igen men denna gång så är det vårt internet som krånglat. Ni kan ju tänka er hur bra internet vi har när 25 personer använder samma internet på samma gång. Så då just är det lite svårt att få ens Facebook öppnat och allra minst ett blogginlägg uppladdat. Men nu är jag uppe lite tidigare och hoppas att internet vill samarbeta idag.
I tisdags var det ledig dag, och det var nog den bästa lediga dagen hittills. Hela dagen spenderades på stranden med favorit tjejerna. Vi solade, pratade och skrattade, badade, promenad längs stranden, åt god mat och sist men inte minst testade på lite vattensporter. Alltså "soffan" som vi så fint kallar den. Roligaste som jag gjort i mitt liv typ. Sju tjejer på samma gång som skriker för sitt liv, haha nästan iallafall och en proffsfotograf på båten som försöker få alla tjejer att se någorlunda bra ut på samma bild. Mission impossible kan jag ju säga. Men roliga bilder fick vi med oss hem i alla fall.

 

En alldeles alldeles underbar dag. 
Annars så flyter vardagen på som vanligt efter semestern och dagarna minskar tills Joni är här! Hoppas ni får en superbra dag hemma i Finland! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar