2015/08/12

Tb

Lite uppdatering från de senaste dagarna.




När högsäsongen lyser med sin frånvaro och inga barn dyker upp till miniklubben så sitter vi istället i poolbaren och kollar på poolgames med en dricka eller två. Work hard play hard. Då när jobbet är som bäst.


























Och såklart måste man släppa loss lite mellan varven tillsammans med bästa tjejerna. Vi börjar närma oss slutet på denna underbara resa, eller ja fortfarande 80 dagar men ändå. Så nu får man försöka ta vara på varje sekund, för snart kommer jag sitta i skolbänken igen och sakna alla dessa underbara människor.



Sen mellan jobbdagarna så är det ju alltid skönt att ta ett dopp i poolen och bara njuta av den värmebölja som vi befinner oss i just nu.



Och för att göra en helt vanlig jobbdag lite intressantare så kan man ju förvandla hela miniklubben till ett zoo och gå runt på hotellet och skrämma folk. Haha roligaste dagen på länge och finaste djuren någonsin.



































I måndags var det ingen vanlig dag för då var det bästa Saras födelsedag, hurra hurra. Började morgonen med att sjunga till henne, på jobbet fick hon ett fint kort, hemma så gav vi presenter och tårtan som jag hade bakat (som blev super god) och dagen avslutades med fin middag på strandpromenaden och drinkar och vattenpipa. En riktigt roligt dag!

Nu sitter jag här på hotellet och försöker njuta så mycket jag kan av denna siesta. Ledig dag igår men är ändå tröttare än tröttast idag... Ny vecka med nya möjligheter och roligheter. Nästa vecka har jag och Tanja både tisdag och onsdag ledig, så då ska vi hitta på något roligt!
Hoppas ni har det bra hemma och njuter av sommarvärmen så länge den varar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar