2015/05/05

Best job ever

Tjolahopp hej, här är jag igen efter ett par dagars uppehåll. Är så svårt att hinna uppdatera när man åker iväg till jobbet 8:30 och kommer hem kring 22:00. Men tänkte att jag kunde berätta hur min arbetsdag ser ut, så vet ni vad jag håller på med om jag inte uppdaterar hela tiden. För i princip så har vi samma rutiner varje dag. 
Klockan ringer 7:30, och vår privat buss åker iväg 8:30. När vi kommer till hotellet så börjar vi dagen med världens bästa hotell frukost, så så gott. Efter att vi ätit så samlas vi alla i mini klubben och kollar på schemat, vem gör vad och vem har vilken grupp. Sen när vi kollat det så börjar vi planera förmiddagen för de olika klubbarna. Vi har alltså just nu Mini Club för de yngsta, Kids Club för de lite äldre och Chill Out Club för tonåringar. Så då planerar vi i detalj vad vi ska göra och fixar fram material ifall det behövs. Klockan 10:00 så kommer de lite yngre och Chill Out börjar 11:00. Så när barnen kommer så umgås vi med dem och gör det som vi planerat. Sen så håller vi på i 2h och sen kommer föräldrarna och hämtar barnen och förmiddagen är klar. När barnen gått så har vi siesta före lunchen börjar, och då brukar vi oftast fixa saker som måste göras och förbereda olika saker. Ännu en gång så äter vi fantastik hotell mat och tar det lugnt och chillar i lobbyn. Efter lunchen så börjar eftermiddagens program med samma klubbar men annat program. Eftermiddagen börjar 14:00 och 15:00 och håller på samma 2h. När alla klubbar är färdig för dagen så har vi siesta igen och äter middag. Efter middagen så förbereder vi oss för kvällen och övar kanske lite danser och annat roligt. Klockan 20:00 är det showtime. Bästa på hela dagen: Minidisco. Då dansar vi alla de danser som jag berättat att vi lärt oss. Tillsammans med alla barn, dansar vi i 1h, och det är verkligen det roligaste jag vet just nu. Alltså barn är så underbara, när de ser upp till en och gör precis samma som vi gör. Efter minidiscot, så har vi Kids control, där kollar vi så att alla barn, hittar sina föräldrar och allt går smidigt till. Sen är klockan 21:30 och vi börjar söka oss hemåt. Och när man kommer hem så är man helt slut och duschar snabbt och sen går och sova med ett leende på läpparna. I LOVE MY JOB!



Igår var det fest. Eftersom alla tisdagar är lediga, så är måndagar våran fest dag. Så efter minidiscot så fixade vi till oss enligt kvällens tema: Roch Tema. Kvällen fortsatte på en local bar och sen på Sides finaste dansklubb. Älskar att kunna dansa under bar himmel. En awesome kväll. Nu är dagens program att ligga och slappa vid poolen och åka in till Alanya och shoppa.


4 kommentarer:

  1. Låter som ett roligt men väldigt intensivt jobb :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen absolut så är det! :) Allt går lite enklare också när man har sol och underbart väder varje dag :)

      Radera
  2. Vilket lyxigt sommarjobb du har :) Pegasos World är ett hotell dit jag vill ta mina barn, tycker det är helt fantastiskt fint! (från bilder) Ja har varit på Pegasos Resort o det är svårt att bo på mindre finare hotell efter det, haha ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa typ bästa sommarjobbet ever :) Ojj vad roligt, jaa bilderna ljuger inte, här är det helt underbart fint!! Haha nää det blir väl så att man vänjer sig med det bästa! :)

      Radera